Palvelut

Asiantunteva ja ystävällinen
palvelu. Hiukkavaaran apteekki auttaa lähelläsi.

resepti ikoni

Reseptien uusiminen

Uusimme reseptit maksutta apteekissamme.
Omia reseptitietojasi pääset katsomaan myös Omakannasta tunnistautumalla pankkitunnuksilla.
Siirry Omakantaan

kuorma-auto ikoni

Kotiinkuljetus

Toimitamme apteekkitilauksia myös kotiinkuljetuksena arkisin (ma-pe) pääasiassa klo 9-16, iltaisin ja viikonloppuisin vain erikseen sovittaessa. Kotiinkuljetuksen hinta on 5 € /kuljetuskerta 15 km säteellä apteekista.
Tilaa ja sovi kotiinkuljetus puhelinnumerosta 044 901 6273

Annosjakelu

Annosjakelupalvelu annostelee lääkkeet turvallisesti. Saat säännöllisesti käytettävät tabletit ja kapselit pakattuina kerta-annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Kerromme mielellämme lisää, mikä annosjakelu on ja miten annosjakelun voi aloittaa.
Ota Yhteyttä

Kierrätys ikoni

Lääkejätteen palautus

Otamme vastaan vanhentuneita tai käyttämättömäksi jääneitä lääkkeitä. Ne voi palauttaa apteekin palautuspisteelle.
Henkilökuntamme opastaa tarvittaessa lajittelussa. Kiitos, että palautat lääkejätteen apteekkiin!

piirretty kuva lääkkepillereistä

Lääkehoidon tarkistus

Lääkehoidon tarkistuksessa selvitetään asiakkaan kokonaislääkitys, johon kuuluu reseptilääkkeiden lisäksi usein itsehoitolääkkeitä sekä esimerkiksi vitamiineja ja hivenaineita. Tarkoituksena on poistaa epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet sekä yhteensopimattomuudet. Lisäksi tarkastetaan lääkkeiden ottoajankohdat ja tarvittaessa lääkkeen soveltuvuus iäkkäiden hoidossa.

Lääkehoidon tarkistuksesta jää potilaalle kirjallinen raportti, jonka voi näyttää esimerkiksi hoitavalle lääkärille vuositarkastuksessa. Lääkehoidon tarkistus on maksullinen palvelu, jonka hinta on 50€

piirretty kuva todistuksesta

Schengen-todistus

Laadimme pyydettäessä Schengen-todistuksen, jolla yksityishenkilön voi osoittaa mukanaan kuljettamiensa huumaavien tai psykotrooppista ainetta sisältävien lääkkeiden tarpeellisuuden matkustaessaan Schengen alueelle.

Suomalainen apteekki voi antaa todistuksen Suomessa vakituisesti asuvalle henkilölle. Todistus on voimassa 30 vuorokautta matkan alkamispäivästä. Todistusta hakiessaan henkilöllä on oltava mukanaan lääkepakkaus, ja matkustusasiakirja, tavallisesti passi tai henkilökortti.
Todistuksen hinta on 10 €/todistus.

Schengen-sopimuksen piiriin kuuluvat Suomen lisäksi Alankomaat, Belgia, Espanja, Islanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tanska, Tsekki, Unkari, ja Viro.

Kanta-asiakkuus

Liittymällä Hiukkavaaran apteekin kanta-asiakkaaksi saat monia rahanarvoisia etuja:
 
  • Reseptilääkkeiden mahdollisten yhteisvaikutusten seuranta maksutta.
  • Ostokertymäalennukset: Ostokertymää kerryttävät samassa taloudessa asuvien, kanta-asiakkaiksi liittyneiden perheenjäsenten kalenterivuoden ostamat itsehoitolääkkeet -ja tuotteet 
  • Ostokertymäalennus määritellään kalenterivuosittain. Ostokertymäalennuksen saa normaalihintaisista tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä.
  • Erikoistarjouksia, jotka suunnattu vain kanta-asiakkaille. 

   Liittyminen on täysin ilmaista. Täytä lomake ja palauta se apteekkiin. Lataa ja tulosta kanta-asiakkuuslomake täältä
Ostoskertymäalennus/kalenterivuosi 
 

Yli 100 €

2%

yli 200 €

4%

Yli 500 €

6 %

Yli 1000 €

8%